Vaargebied

De Wadden

Het IJsselmeer en het Markermeer

Nedersail

Het getijdengebied aan de noordkust van Nederland staat niet voor niets op het erfgoed van Unesco. De vele vogelsoorten, de zeehonden, de prachtige droogvallende platen en de brede vaargeulen zorgen voor een speciale ervaring binnen de watersport. En dan de prachtige eilanden waar je kunt genieten van de stoere havenstadjes met de knusse restaurants en bars. Overdag fietsen, wandelen of gewoon tot rust komen op de stranden of de uitgestrekte duinen.

In een dag zeil je bij goed weer vanuit Lemmer naar dichtstbijzijnde eilanden Terschelling of Vlieland.

Nedersail

Door de uitgestrektheid van de beide meren kun je heerlijk ontspannen zeilen en een keuze maken uit 1 van de vele havensteden. De boten van Nedersail liggen in de buitenhaven aan het IJsselmeer. Je hoeft geen sluis door en kunt snel de zeilen zetten.

Friesland

Engeland of de Oostzee

Nedersail

 

 

Een prachtig landschap met mooie overzichtelijke vaarroutes. Mooi voor kortere en langere trektochten. ’s Avonds rust dankzij de vele aanlegplaatsen van de Marrekrite, of toch een stadje bekijken. Vaarplezier voor jaren in dit aparte natuurgebied.

Nedersail

Voor de ervaren zeilers op zoek naar groter water en een beetje avontuur is Engeland, of wanneer je genoeg tijd de Oostzee een mooi plan. De Bavaria 42 ‘Dolce Far Niente’ is goed uitgerust voor een groepje tot 6 personen en heeft alles aan boord om deze tochten veilig en relaxed te kunnen maken. De zuidkust van Engeland is prachtig, maar voor wie iets anders wil is Stockholm een absolute aanrader. Alleen rond  Stockholm heb je al genoeg eilanden en water om wekenlang te genieten.

Wij hebben voor u een aantal vaarroutes als suggestie, wilt u meer weten over deze of andere mogelijkheden neem contact met ons op.