ZEILBOOT HUREN

Een zeilboot huren bij Nedersail vanuit Lemmer, Friesland

Een zeilboot huren vanuit het populaire en centraal gelegen Lemmer in Friesland. Aan de steiger van Nedersail in de buitenhaven van Lemmer liggen meerdere zeilboten voor je klaar. Onze zeilboten zijn goed onderhouden en hebben een complete uitrusting. En we zorgen er uiteraard altijd voor dat je de zeilboot schoon en vaarklaar mee krijgt. Onze vloot van zeilboten bestaat onder andere uit een vrij nieuwe Dufour 382 en een Dufour 360. Kijk voor meer algemene informatie op de website van Dufour Zeiljachten.

Mocht je vooraf lessen van een schipper willen krijgen om zorgeloos met je gehuurde zeilboot op pad te kunnen gaan dan kan dit ook vanaf onze locatie in Lemmer. Een ervaren schipper leert je op een prettige manier de kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat je zorgeloos de haven in en uit manoeuvreert.

Een ideaal uitgangspunt voor een heerlijke zeilvakantie in Friesland en omgeving!

Wil je ook een zeilboot huren bij Nedersail? Kijk hieronder welke zeilboten Nedersail in de verhuur heeft en nog beschikbaar zijn.

zeilboot huren lemmer

Heerlijk zeilen vanaf Lemmer in Friesland, een unieke locatie voor een onvergetelijke vakantie!

Lemmer staat bekend om de gezelligheid en heeft diverse terrasjes en restaurant waar je heerlijk kunt genieten. De verhuurvloot met zeilboten ligt aan een van de steigers van de buitenhaven die vlakbij het centrum ligt. Op nog geen 500 meter lopen ben je bij de supermarkt en het gezellige centrum met winkels en horeca.

Qua zeilen is het ideaal want je kunt zonder tussenkomst van een sluis of brug direct met je zeilboot het IJsselmeer op. Heerlijk het IJsselmeer verkennen of gelijk door naar Cornwerd en met je zeilboot het Wad op. Vanuit Lemmer beschik je over een ideaal vaargebied met veel variatie!

Een zeilboot huren doe je bij Nedersail in Lemmer, Friesland!