MOTORBOOT HUREN

Een motorboot huren bij Nedersail vanuit Lemmer, Friesland

Een motorboot huren vanuit het populaire en centraal gelegen Lemmer in Friesland. Aan de steiger van Nedersail in de buitenhaven van Lemmer liggen meerdere motorboten voor je klaar. Onze motorboten zijn goed onderhouden en hebben een complete uitrusting. En we zorgen er uiteraard altijd voor dat je de motorboot schoon en vaarklaar mee krijgt. 

Mocht je vooraf lessen van een schipper willen krijgen om zorgeloos met je gehuurde motorboot op pad te kunnen gaan dan kan dit ook vanaf onze locatie in Lemmer. Een ervaren schipper leert je op een prettige manier de kneepjes van het vak en zorgt ervoor dat je zorgeloos de haven in en uit manoeuvreert.

Een ideaal uitgangspunt voor een heerlijke vaarvakantie in Friesland en omgeving!

Wil je ook een motorboot huren bij Nedersail? Kijk hieronder welke motorboten Nedersail in de verhuur heeft en nog beschikbaar zijn.

zeilboot huren lemmer

Heerlijk varen vanaf Lemmer in Friesland, een unieke locatie voor een onvergetelijke vakantie!

Lemmer staat bekend om de gezelligheid en heeft diverse terrasjes en restaurant waar je heerlijk kunt genieten. De verhuurvloot met motorboten ligt aan een van de steigers van de buitenhaven die vlakbij het centrum ligt. Op nog geen 500 meter lopen ben je bij de supermarkt en het gezellige centrum met winkels en horeca.

Qua varen is het ideaal want je kunt zonder tussenkomst van een sluis of brug direct met je motorboot het IJsselmeer op. Heerlijk het IJsselmeer verkennen of de Friese meren en mooie plaatjes met je motorboot aan doen. Vanuit Lemmer beschik je over een ideaal vaargebied met veel variatie!

Een motorboot huren doe je bij Nedersail in Lemmer, Friesland!